نمایه نویسندگان

آ

  • آقایی، احمد تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]

ا

  • اثنی عشری، محمود تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • احتشام نیا، عبداله پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
  • اخلاقی امیری، نگین تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
  • اخلاقی امیری، نگین بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
  • ارغوانی، مسعود تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • اسدی، مژده اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • اسدی کنگرشاهی، علی تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
  • اسدی کنگرشاهی، علی بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
  • اسفندیاری، تهمینه اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • اصغری، بهور تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
  • اصغری، محمدرضا اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • اعتمادی، نعمت الله ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]
  • اقبالی، حدیث اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • اقلیما، قاسم بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • الفتی، جمالعلی اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • امیری خواه، رحیم ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]

ب

  • بابالار، مصباح واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
  • بخشی پور، عادل اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • بروجردنیا، مریم بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
  • بنی طالبی، گل نوش اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • بوذری، ناصر ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]
  • بیات، فریبا اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]

پ

  • پارسافر، سپیده بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • پارسافر، علی ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • پاکزاد، شیوا اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • پرویزی، خسرو اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • پناهنده، جابر ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • پوربیرامی هیر، یونس مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
  • پورممبینی، صفدر استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • پیرخضری، محی الدین غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
  • پیله، فاطمه واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]

ت

  • تابعی، محمد ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • تاتاری، مریم اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]

ج

  • جعفری، اعظم تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
  • جعفری، حلیمه اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • جعفری حقیقی، مجتبی بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]

چ

  • چراغی، کلثوم ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
  • چنیانی، منیره ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]

ح

  • حاتم زاده، عبداله بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
  • حبیبی، محمدولی ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • حسندخت، محمد رضا تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • حیدری، مختار ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]

خ

  • خسرویار، سوسن اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • خطیب، مریم ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • خندان میرکوهی، عزیزاله اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • خورشیدی، جلال تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
  • خوشحالی، مهلا اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • خوش رفتار، عارف تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]

د

  • دشتی، فرشاد اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
  • دشتیاری، مونا بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]

ر

  • رامشینی، حسین استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • رحمتی، میترا ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • رضایی، رضا ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • رضایی، کرامت اله تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • رضایی، مهدی ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • رضایی نژاد، عبدالحسین پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
  • رضوی، فرهنگ تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • روفی گری حقیقت، شیوا ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]

ز

  • زارع حقی، داود ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • زرگری، حمید ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
  • زمانی، ذبیح اله مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • زمانی، ذبیح اله واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]

س

  • ساری خانی، حسن تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • سبزعلیان، محمدرضا ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]
  • سعید نژاد، امیرحسین تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
  • سلیمانی اقدم، مرتضی اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • سودائی مشائی، صاحب اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • سیاه منصور، سارا پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]

ش

  • شریفی، سلمان ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • شیرمردی، مصطفی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]

ص

  • صالحی، معصومه اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • صفاری، وحیدرضا بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]

ض

  • ضیائی، سید مسعود تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]

ط

  • طالبی زاده، علیرضا اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • طبری فرد، مهشید ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]

ع

  • عابدی قشلاقی، ابراهیم تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • عاقبتی، فاطمه بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
  • عبادی، علی مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • عبادی، علی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
  • عبادی، مریم مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • عباسی قادی، وجیهه مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
  • عسکری، ناصر بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
  • عسگری، فرزاد اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
  • علیزاده، سعید ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]
  • علیزاده، مجتبی ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]

غ

  • غفوری، مهشید تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]

ف

  • فاضلی رستم پور، منصور بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
  • فتاحی مقدم، جواد بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
  • فتاحی مقدم، محمدرضا تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • فتاحی مقدم، محمدرضا مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • فرخزاد، علیرضا اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • فرهمند، همایون بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
  • فلک رو، کوروش ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]

ق

  • قائمی، راضیه غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
  • قائمی‌زاده، فهیمه اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
  • قادری چرمهینی، غزاله تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
  • قاسم نژاد، محمود بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
  • قاسم نژاد، محمود اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • قراط، فرشته اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • قربانی دشتکی، شجاع بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
  • قربانی قوژدی، حسن بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • قنبری جهرمی، مرضیه اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
  • قهرمانی، آمنه ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
  • قهرمانی، رضا بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]

ک

  • کاری دولت آباد، حسین ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • کافی، محسن اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • کاوند، عبدالرضا ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • کشاورزی، مریم تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • کلاته جاری، سپیده اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
  • کلانتری، سیامک ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]
  • کلیشادی، حمید بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]

گ

  • گنجعلی، علی ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
  • گنجی مقدم، ابراهیم ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]

ل

  • لطفی، محمود استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • لطیفیان، مسعود غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]

م

  • مالکی، رسول اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • متشرع زاده، بابک اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
  • متولی جلالی، مریم‌السادات ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
  • محبیان اطاقوری، صغری ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
  • محمدی، اصغر ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • مرادی، روح اله تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
  • مرادی معتقد، ناهید اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
  • مرجانی، علی ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
  • مرعشی، سیدسمیح سمیح بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
  • مصدقی، محمدرضا بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
  • مفاخری، سودابه تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
  • مفتاحی زاده، حیدر تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
  • مقدم، محمد اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • مهنا، ناصر اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • موسوی، سید ناصر بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
  • میراحمدی، سید فاضل تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • میرجلیلی، محمدحسین بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]

ن

  • ناظوری، فاطمه اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • نژاد ابراهیمی، صمد بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • نقوی، محمدرضا تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • نیکبخت، علی ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]

و

  • واعظی، ساوه اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • ویسانی، وریا اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]

ه

  • هادیان، جواد بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]